Vix

20120127-131123.jpg

Vix är ett halvsyskon till Sinus och Unik och han är också en hane. Dom har samma mamma allihopa – underbara Ia! Jag har träffat V-kullen endel, Vix och alla hans syskon och det är en jätte bra kull. Dom har mycket motor, orädda och är helt galna! Men jag hade bestämt att jag inte skulle ha någon valp. Jag har två superfina gossar som är hela mitt liv, jag skulle gå igenom eld för dom men sen så lägger jag ner all min tid på hunderiet, jag tränar och vill ta mig långt. Hela min själ och hela min tid lägger jag ner på dessa fyrbenta underbaringar och jag lever för dom. Dom är min familj.. Utan dom inget jag.

Anna är världens bästa uppfödare men hon är även min familj. Hon finns där hela tiden och hon är som en mamma för mig – jag ser henne som min mamma och hon har blivit det genom åren och jag ser verkligen upp till henne för hon välkomnade in mig till hennes liv med öppna armar, hjälpte mig när jag behövde det som mest och fanns där.

när Anna frågade om jag ville ta Vix på träning och socialisering ett tag så sa jag ja!
Sinus och Unik är så himla fina i vardagen och är så himla trevliga att ha och göra med och jag har tiden så självklart får lille Vix komma hit och vara här ett tag. Så nej jag äger inte Vix. Anna äger Vix men vi samarbetar. Många undrar om det kommer vara svårt när han bara ska vara här ett tag men det tycker jag inte, visst kommer jag fästa mig vid han men nu visste jag ju från början att han bara kommer vara här ett tag.

Hittills har Lilleman kommit bra in i flocken, Unik är hans bästa lekvän och Sinus är störtläcker att sitta och titta på 😉
Vix är orädd, far fram som en dåre och lyssnar riktigt fint. Nu sover alla tre helt utslagna efter alla utevistelser.

20120127-130938.jpg

10 reaktioner på ”Vix

  1. Vad härligt med en liten valp hemma! Riktigt söt är han! Och vilket fint namn dessutom! Han kan ju inte hamna hos någon bättre än dig! 😀

  2. Strongt! Jag skulle aldrig fixa att ha en hund ett tag och sen lämna tillbaka eller sälja. Jag är alldeles för blödig. Men en bra erfarenhet för dig om du känner att du fixar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s