BRA TRÄNINGSPASS

Något jag är riktigt dålig på är att hålla mig till min träningsplanering i punkt och pricka. Jag är nästan pinsamt dålig. 😉 Visst kan jag hålla mig till den ibland men oftast kommer ett ”men jag kör bara en fjärr också, går ju fort” och det är verkligen inge bra för det går inge fort och då blir man bara stressad liksom.

Idag for jag och Maria ut och träna. Vi pratade igenom vad vi skulle köra och jag var tydlig från början – jag ska bara köra två moment med hundarna var. Med Sinus vart det rutan och dirrapport och med Unik frittfölj och rutan.
Jag höll mig faktiskt till planen och det gick suveränt med båda gossarna!

Sinus sprang ut till konan fint och hade fullkoll vars rutan stod, stanna snabbt på mitt kommando och i mitten. Under dirrapporten tänkte han riktigt till och jobbade på såå bra!
Unik gjorde en klockren ruta och under friaföljet knäckte vi nöten och fick in hans bakdel i början. Alltid förut när vi gått första stegen så har hans rumpa glidit ut och det ser ju inte så fint ut men nu fick vi äntligen in den och såklart var det bara jag som skulle hålla samma tempo i början som resten, alltid förarfel. 😉

Ikväll har dom fått varsitt fjärrpass – gick okej! När jag kör inne så säger jag sällan kommandot utan belönar när dom erbjuder nya skiften självmant och har rätt teknik, gick riktigt bra. Fortsatte även att gå med båda två samtidigt under friaföljet och stegförflyttningarna, ser ju för roligt ut men inte alls pjåkigt 😉 Filmade lite fjärr, lägger in imorgon, orkar inte ladda upp den på youtube nu, klockan är ju halv två på natten och jag väntar på john blund.

Ha en fin helg!


Bästa Grå

4 reaktioner på ”BRA TRÄNINGSPASS

  1. Jag brukar också vara rätt kass på planeringen. Göra några lyckade saker och på ren glädje tänker jag vi gör lite mer och så börjar allt krångla och det blir fel. Därav mina månadsmål så jag inte är och petar på allt samtidigt 😉
    Men skulle inte du bli lärare??

  2. Här är en till som är urdålig på att hålla sig till planen :-S Det är ju så kul när man är i gång så det går på ren inspiration! Jag övar mig dock på att bli välplanerad och seriös 😉

  3. Jag kanske har en planering, men vet inte riktigt syftet med den. Det börjar klarna för mig mer och mer men det är svårt att veta hur många moment jag ska köra och om jag gör bara två, hur långt pass?

    Men nu ska jag skriva dagbok för dagens pass 🙂

  4. Kanske jag med skal börja planera 😛 är som när man kommer på planen så är och fundera på vad man skal träna hehe 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s