I miss you

Känner mig lite ledsen idag. Mycket känslor som kommer upp. Saknar Rebell, saknarsaknarsaknar..

Har tänkt på det mycket nu. Det är många hundar man känner som gått bort, blivit sjuka eller avlidit och man blir så ledsen. Det gör så ont i hjärtat..

När min Rebell somnade in – var det de absolut värsta jag varit med om. Behöva ta farväl av sin andra hälf –  ja det gör ont, det sårar och man vet inte vars man ska ta vägen. Man undrade hur livet kommer vara sen, vad som kommer hända och hur man ska orka leva vidare. Det tog tid för mig, det tog fruktansvärt mycket tid att bearbeta sorgen. Han var min familj, min älskade lilla trygghet. Det har nu gått över 1 år, över 1 år! Det är helt galet när man tänker på det. Överallt här hemma finns han. Hans hundsaker finns kvar, bilder och hans minne följer ständigt med mig överallt jag går. Jag har så mycket att tacka Rebell för. Han var min första egna hund, han var en svår hund men jiesses han lärde mig mycket, utan han hade jag inte utvecklas eller blivit bättre. När jag tänker på honom småler jag. Ler för att han var så fin och alla galna upptåg han hade för sig, ler för att vi fick uppleva så många fina äventyr tillsammans. Jag kan även gråta när jag tänker på honom, tårarna rinner när jag ser bilder, när jag tänker på hur mycket jag saknar honom, gråta för att jag önskar så att han vore här med mig, gråta för att jag pratar om honom men samtidigt gråta för att det är okej, det är okej att sakna och det är okej att det gör ont ibland. Ikväll gör det ont.

Ikväll är jag extra tacksam för att jag har Sinus och Unik. Tillsammans har vi suttit i soffan och pratat om Rebell, hans galna upptåg och hur mycket han fattas oss.
Jag älskar er alla mina älskade guldgossar. Aldrig utan er.

Vad jag saknar dig!

8 reaktioner på ”I miss you

  1. ❤ Jag förstår dig, fina fina Rebell!
    Här hänger fortfarande Myrans koppel kvar på sin krok, hennes täcke ligger på sin plats och det är tomt när ingen Myra sitter i buren bredvid Fokus. 😦

  2. Håller med! ❤ Inte ett dugg partisk är jag heller 😉

    Får se hur länge det håller i sig, har ju en tendens på att ledsna på den grenen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s