VALPVAKT

Vilken väckning man fick imorse. Uppfödaren har ringt 6 gånger och skickat 1 sms men inte har jag vaknat utan vaknar av att hon ropar i brevinkastet ”Malin hallå, godmorgooon!” Sinus skäller och jag kastar mig upp ur sängen, haha! Mitt morgonhumör suger och jag har väldigt lätt att inte höra mobilen om jag inte ställt någon klockan eller  har en tid att vakna till. 😉 Anna sa det sen när vi kom hem till dom ”fan vad det hade varit roligt om du svarat när jag ringde för då hade jag tjoat godmorgongooodmorgon åt dig för du har också dåligt morgonhumör som jag och då blir det extra roligt” – Morr dessa uppfödare. 😉

MEN nu är jag och gossarna här ute i skogen hos uppfödarn och valpvaktar till 8 ligister, kan säga det är fullrulle. Dom är överallt och ingenstans men så himla goaa! Hade ut dom i snön och fyra stycken sprang andra hållet och jag ropade i panik, phju de är tungt att hålla koll på 8 stycken.

Ska vara här tills 17 och sen hem för att åka på inomhusträning med hundarna och Maria – blir nog galet bra! Gruppmomenten är i fokus samt frittfölj.

Lite bilder på undebara V-kullen såklart. 7 veckor blir dom på fredag!


Vix, gröna tiken och Värsting

Gula tiken, den största, gö’r go!

Vix

Vhopsi

Varro och Vix

Lila tiken

Gosiga ❤Mamma ia och valp

Haha skön stil!

Busbusbus

10 reaktioner på ”VALPVAKT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s