UNDERBART

Jag tror jag tuppar av! Vilket underbart träningspass jag hade med grabbarna grus! 🙂
Hade en tydlig planering med vad jag ville köra med båda innan vi körde igång och det gick så bra.

Sinus fick komma ut först och han var gasad! Han fick köra igenom:
-Rutan
-Inkallning
-Dirr apport
-Fjärr

* Rutan gick så bra! Maria la ut en elitruta och han var helt med på noterna. Ställde sig precis bakom konan och stannade snabbt på mitt stanna inne i rutan. Världens bästa Grå!
* Inkallningen gick helt okej! Vi la in ganska mycket störning. Maria fick ropa kommendera jätte mycket och jag ropade annat än hit kommandot, i början var de lite krut under rumpan men sen lyssnaden han och sprang inte förens på hit. Han stannade också rätt bra men han kan stanna ännu snabbare, ska köra med externbelöning ett tag till.
* Dirr apporten är nog det som känns bäst! 🙂 Han har aldrig ens funderat att dra mot mittapporten utan läser mitt kroppspråk så bra. Han fick köra en högerapport och sen en vänster, inga problem!
* Fjärren börjar verkligen ge resultat. Vi har bara jobbat på inomhus med den för att få ner han i aktivitet och få till ännu bättre teknik och idag bevisade han utomhus att inomhus träningen gett resultat. Han fick till riktigt bra stå-sitt och det är de vi jobbat mest med.

Det var sådan underbar känsla och Sinus ger alltid 110 procent. Han var lite för gasad men efter att han fått landa lite så gick de så fint! Inte nå ljudande alls och det är ju bara awesome! 😀

Unik fick sedan komma ut och köra och han fick kriga vidare med:
– Rutan
– Inkallning
– Fjärr
– Apport

* Rutan gick suveränt! Det var raka spring mot rutan och inga känguruskutt 😉 Han försökte inte ens stanna innan mitt stanna kommando, loovely!
* Inkallningen gick också bra. Han har en tendens att stanna innan kommando så på han blir det bara raka inkallningar nu och sen ska vi lägga in fler störningar runtom. Men farten är toppen och sista inkallningen gick så bra, då avslutade vi med stanna och belöning direkt.
*Fjärren har verkligen gett resultat för lilleman också, tänk vad lite inomhusnötande kan göra? 😉 Han tjuvade inte utan väntade ut och lyssnade, jätte fin teknik. Ja han har bättre teknik än Sinus och snyggare skiften! 🙂
* Apporten gick också bra för att vara första gången vi kör såhär. Jag vill gärna att Niken ska ta för sig mer, våga själv så idag la ja ut tre apporten och skickade ut han och då fick han själv välja vilken han ville ta och han tyckte det var en sådan rolig övning. Jätte bra gripande och bra fart mot mig.

Ibland glömmer jag att Unik bara är året, han är så himla klok. Min älskade chokladpralin. 🙂


Hihi gammal bild från förra vintern, då var bara Unik bäbis.

7 reaktioner på ”UNDERBART

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s