Hjärnan snurrar tusen varv, vet varken ut eller in..

Igår fick jag veta att jag kom in på förskollärarutbildningen i Nacka, i Stockholm liksom! Shiit.. Jag bor nu i lilla Boden i Norrbotten. 😉 Haha! Jag sökte en annan utbildning som första val på distans som jag inte kom in på och det var lite tråkigt men man kan inte göra så mycket.
Förskollärarutbildningen börjar i slutet på Januari, det är om 1 månad och jag har inge boende i Nacka, jag har mejlat runt men många vill inte ha hund och jag tänker inte åka utan hundarna. Samtidigt velar jag om jag ska gå där, jag vill men sen är det så mycket tankar i huvudet. Det har hänt mycket bra saker i slutet på detta år och jag brukar inte ha såhär mycket flyt. Då det har varit en fruktansvärt jobbig höst med mycket motgångar..

Men nu har jag fått ett nytt jobb och jag trivs så oerhört bra, sen har min bok sålt riktigt bra, igår såldes det 17 exemplar. Folk har skrivit till mig dom gillar den och den berör och det betyder oerhört mycket för mig, jag vill beröra och nå fram. Tack ni alla som köpt den och tack för alla fina ord!

Men åter till utbildningen, ska jag eller ska jag inte, hm! Jag vill jobba och tjäna pengar men samtidigt vill jag läsa till förskollärare, gaah dessa beslut! Ibland är det jobbigt att bli vuxen..


Vilken väg ska man välja..

13 reaktioner på ”Hjärnan snurrar tusen varv, vet varken ut eller in..

 1. Inga lätta val. Man vet ju alltid vad man har men aldrig vad man får. Inte mycket till hjälp men det är ju bara du som kan bestämma i slutänden. 🙂

 2. Grattis till att du kom in på utbildningen! Och vad kul att din bok säljer så bra! Jag undrar som Nattis, var kan man få tag på den? Du får försöka gå på magkänslan, så kommer nog allt ordna sig! Kanske finns det någon hundvän du kan bo tillsammans med i Stockholm tills du hittar något eget? Kram!

 3. Har totalt missat att du gett ut en bok. Va kul och grattis!! Vad är det för typ av bok?
  Det är jättesvårt med val av utbildning. Jag tvekade tom att bara flytta ner till gbg och börja på en utbildning jag inte var helt 100% säker på att jag ville gå. Tror jag tvekade mer eller mindre under första terminen… Det är i slutändan upp till dig att välja. Men om jag vore i din sits skulle jag fortsätta ragga boende. Klart hundarna ska med!! Någon hundbekant borde det finnas i sthlm. Sedan är det bara att testa. Känns det fel är det ju tillåtet att hoppa av. Tar du inte chansen kanske du ångrar dig i efter hand….

 4. Aldrig lätt det där med utbildningar. Själv försöker jag göra allt för att komma in på en utbildning uppe i Övertorneå så jag så småning om får jobba med det jag älskar, ja förutom hundarna då förstås 😉
  Kul att du skrivit egen bok, vad handlar den om? 🙂

 5. Jag håller med, ibland är det svårt att vara vuxen.
  Kul att du kom in på utbildningen 🙂 Det är bara du som kan bestämma hur du vill göra till slut. Följ ditt hjärta & förnuft så ska du se att det löser sig. Var iaf inte rädd för att testa, har man inte prövat så vet man ju inte hur det blir liksom. Jag vill också veta vart man kan få tag i din bok?
  Du la ju ut en sån himla vacker text för ett tag sedan.. man vill ju gärna läsa mer 😀
  Ha det gott!

 6. Jag undrar också var man får tag i boken. Vad heter den?

  Grattis till att du kom in, hoppas du får tag i lägenhet! Annars tar du nya tag till hösten, du är ung. Men det är viktigt med utbildning!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s