Kvällsnöjje

Jobbat till 16 idag och hundarna skötte sig så bra på jobbet, en fröjd att se. 🙂 När vi gick hemåt sen var dom alldeles tokiga, skällde, hoppade och bet i kopplet ( ja, såklart var det Sinus som stod för skällandet. 😉 ).

Lite inomhusträning har vi hunnit med iallafall!
Har är en film där jag och Sinus krigar vidare med metallen – fokus är att han ska vara tyst. Han har ljudat förut men nu börjar det arta sig! Valt att börja inomhus med metallen och sen utmana och börja köra ute men ska skynda långsamt. Jag säger apport rätt tyst men det är för att han inte ska gå igång, ser bra ut! Fast jag körde om flera gånger var det inget ljud, underbart! Sen kör vi lite sakta och att han ens går sakta är grymt, min lilla duracell gråing.

3 reaktioner på ”Kvällsnöjje

  1. Duktiga Sinus – han är såååå himla snygg (men det vet du ju säkert redan haha 😉 )
    Jag läste igenom inlägget du skrev om rutan igen.. Ska försöka pröva utan target & se vad jag får för drag. Tycker att Edwin nu kör med lite halv-mesig fart å det har varit lite klurigt med target. Tänkte höra med dig om du lägger på kommando med en gång eller kör du några rundor först & sen lägger på när du vet att hunden verkligen springer till rutan? Kanske formulerar mig lite kasst men hoppas du förstår vad jag menar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s