Ovisshet

Jag har satt lösenordsskyddade inlägg på senaste tiden men det är för att jag vill ha koll på vilka som läser det vad jag skriver om där, det handlar om samma sak så varje inlägg som är lösenordsskyddat är kring det. Vill man ha lösenordet är man välkommen att mejla mig på: johansson_malin@hotmail.se

Snart är december månad här och det är sjukt vad tiden går fort!  Herregud, man hinner knappt med själv! 🙂 2011 har varit ett år med mycket motgångar men även framgångar. Jag ska summera ihop året sen, försöka iallafall.

Den senaste tiden har jag fått beröm av olika människor som stött på mig och grabbarna ute. Sinus och Unik är ofta lös ute, jag litar på dom till 100 procent och dom bryr sig inte om det går människor/hästar/hundar eller katter förbi, utan dom lyssnar när jag ber dom gå nära, lägga sig eller stanna. Jag är sjukt nöjd och stolt över dom för det är så bra, bara känna att man litar på dom till 100 procent oavsett vad. Visst dom är hundar men dom är mina bästa vänner, min familj och att veta med sig att man litar på dom oavsett vad är guldvärt. 🙂 Måste även bara berätta en liten komisk sak.
Igår var jag ute och stötte på en bekant jag inte sett på ett tag och vi börjar prata och sen så säger han:
håller du på med hundar ännu? Det är de enda man läser om på facebook och man ser bara bilder på dina hundar, du måste vara stolt över dom
Hur ska man tolka det? 😉 Haha..

Nu är klockan snart 02.00 och jag ska försöka stänga ner tankeverksamheten. All tankeverksamhet går åt till en jobbig sak och det tär på en men jag försöker skingra tankarna men det är en stor ovisshet.. Tur jag har fina vänner och världens bästa uppfödare.

Hoppas ni alla mår bra och ha en fin 1:a advent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s