Världens nörd

Japp, jag måste nog vara världens största nörd. 😉 Vem annars går ut igen när man nyss kommit in från en riktigt långrunda bara för att köra in ”konen” på Unik för att man fick en snille idé? Jag dör, vad gör hundlivet med en, haha!

Sinus och Unik är riktiga toppenhundar. Båda två har varsitt hjärta av guld och båda är så himla trevliga. Efter mig följer dom med på mina galna upptåg och sköter sig ypperligt på nya ställen. Jag går sällan någonstans utan dom faktiskt – det första man frågar om man ska och hälsa på någon är ”jag kan ta med hundarna va?”. Igår var vi hos min kompis Sara och hon har en dotter som heter Alina som är ett halvår – Sinus och Unik avgudar henne! Sinus vill pussa henne hela tiden och Unik snor gärna hennes leksaker, gölle!

Hur som helst – här är en film på Niken när han kör konan, det är inte färdigt ännu men en bra början på vägen. Ibland förvånar det mig att lillgossen bara är nyss fyllda ett år – har han ens varit valp? Tiden går riktigt fort..

Jag vill tacka er för alla kommentarer vi fått på senaste tiden. Det är roligt att ni alla läser bloggen och lämnar avtryck. 🙂

Annons

11 reaktioner på ”Världens nörd

  1. Aha, du lär honom att springa rakt på strecket! 😉
    Kan man lämna in snart treåriga hundar med egna idéer till dig för träning…? Skoja bara, men du är duktig!

  2. Jag läser här så fort det kommer något nytt men blir lite förvirrad. Du skriver hela tiden om världens bästa, mest underbara, vackraste med mera men du har aldrig någon bild på Ace bara på dina hundar. Hur tänker du då? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s