Dålig träning

Ibland kommer det ju bakslag i träningen och det har det absolut gjort för oss. Jag blir inte klok någonstans. Men pepparpeppar ta i trä – ikväll har dom dock skött sig bättre och då blir man glad igen. 😉 Lite klokare är jag också och imorgon när vi ska köra lite lydnad går det nog ännu bättre, förhoppningsvis. För nu är upplägget redo och jag har skrivit ner tankar från träningen senaste dagarna. Imorgon ska vi även ut och spåra med världens bästa uppfödare och sen blir det rapportträning med Maria, kul!

Idag är det även en stor dag för Unik! Ikväll har han nämligen lärt sig skälla på kommando, det kom två skall och det trodde jag aldrig. Unik säger aldrig något och att lära den hunden ”skall” trodde jag skulle bli hopplöst. 😉


Världens finaste Unik.

Världens bästa Sinus.

Annons

5 reaktioner på ”Dålig träning

  1. Motgångar är det inte kul att få men de kommer vare sig man vill eller ej. Sting hade en vansinnigt arg matte här om dagen då han markerade (!!!!) mot en hane då han ville ha sin fem månaders tjej i fred. Uppförde sig i övrigt som om han gick på nått. Inte mycket värd…jävla hunn 😉 .

    Emma tycker jag säger det bra, vi lär oss av det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s