Make you feel my love

En gammal bild på mig och Sinus – där var han var valp men fyfarao så lycklig jag var på den bilden.

Idag är det torsdag och som alla andra dagar blir det träning till hundarnas lycka! 😉 Vi ligger verkligen i nu och det är så roligt. Jag är så lydnaspepp och sen blir det även brukslydnaden, yey!

Igår var jag i Piteå och höll i privatträningen i lydnad. Vi åkte dit för att träna på ny plats med annan störning men jisses så bra det gick för dom, man blir alldeles glad!
Det är lite roligt för jag har aldrig tänkt att jag är bra nog att hålla kurser eller privatträningar och de finns ju så sjukt mycket annat duktigt folk men jag är positivt överraskad över hur kul det är och ja allting. Jag gillar att hjälpa andra och jag älskar att komma på lösningar. Personen jag hjälper nu 1 gång i veckan i lydnad sa igår att hon är jätte nöjd över att jag hjälper dom och sånt är ju roligt att höra.

Gossarna fick komma ut efter lektionen och träna lite. Sinus aktivitetsnivå var höög, han var tyst förutom i apporteringarna och ja jag behöver tänka om igen, han ska inte behöva ta till ljud där heller, hmm.. Unik var duktig och fjärren ute såg riktigt bra ut, hejja!

Ps. Nattis är hungrig men nu har jag fått lite information att hon äter frulle, bra!

2 reaktioner på ”Make you feel my love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s